<h2>Καλωσήρθατε !</h2><p>ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ - KOLLIAS</p> <h2>Καλωσήρθατε!</h2><p>ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ - KOLLIAS</p> Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ

Iδανική βόλτα για το χειμώνα! Θέλεις να ξεκουραστείς, να φας καλά, να ζήσεις στη φύση και να γυρίσεις ανανεωμένος πάλι πίσω στην πόλη; Έφυγες για Αριδαία!

Τα σπήλαια, το δάσος, ο Αλμωπαίος ποταμός, το όρος Τζένα, το μαύρο δάσος. Υπάρχουν τόσοι πολλοί λόγοι για να επισκεφθείς το δήμο Αλμωπίας.

Θρησκευτικά Μνημεία

Σημαντικά θρησκευτικά μνημεία αποτελούν η Μονή Αγίου Ιλαρίωνα Προμάχων και η Μονή Αρχαγγέλου Μιχαήλ στον Αρχάγγελο, οι οποίες αποτελούν κέντρα πνευματικής περισυλλογής αλλά και τόπους όπου μπορείς να γνωρίσεις μια άλλη μορφή τέχνης. Επίσης, η Αλμωπία έχει διάσπαρτες μεταβυζαντινές εκκλησίες!

Spa στη φύση

 Τα ιαματικά ζεστά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37οC, που αναβλύζουν από το βουνό, δημιουργούν μια απίστευτη εμπειρία για όποιον αποφασίσει να δοκιμάσει μια βουτιά, ειδικά το χειμώνα! Το νερό εισχωρεί στο έδαφος και φτάνει σε μεγάλο βάθος, ώσπου ζεσταίνεται, ανεβαίνει ξανά στην επιφάνεια και στην πορεία του εμπλουτίζεται με μέταλλα και άλλα συστατικά!

Ski στο Καϊμάκτσαλαν

Από την Αριδαία, απέχει μόλις 40 χιλιόμετρα. Το όρος Βόρας ή Καϊμακατσαλάν είναι το τρίτο μεγαλύτερο σε ύψος της Ελλάδας με υψόμετρο 2524 μ. και είναι ένα τέλειο χειμερινό σημείο για όσους θέλουν να κάνουν σκι ή να απολαύσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης στα σαλέ!

Φαγητό

Από φαγητό σε ξυλόφουρνο, μεγάλες σούβλες και μεζέδες με τσίπουρο και κρασί τοπικής παραγωγής, η περιοχή είναι γεμάτη παραδοσιακά μαγαζιά και εστιατόρια.

 

Επικοινωνήστε με την Kollias Bus για να οργανώσετε άμεσα το ταξίδι σας στα Πόζαρ!